Naši proizvodi – Brand PlanT®

Naši proizvodi

Naši proizvodi nalaze se pod okriljem branda (marke) nazvane “Plan T”. Za više o našim proizvodima pogledajte: www.plant.hr

PlanT®

Brand je osmišljen kao poduzetnički pothvat jedne, prije svega majke. Suočena sa raznim poteškoćama tijekom trudnoće, dojenja i brige o zdravlju svoje djece uočila je da na tržištu ne pronalazi rješenja koja bi joj učinkovito, a opet prirodno pomogla riješiti svakodnevne tegobe. Oboružana znanjem i iskustvom, kako u privatnom, tako i u poslovnom smislu, planirala je i planirala te na poslijetku odlučila svoje ideje pretočiti u proizvode kako bi bili dostupni i drugim majkama, ženama i djeci sa sličnim zahtjevima i potrebama.

   Zašto takav naziv?

Budući da je idejno plan o razvoju i ponudi specifičnih proizvoda začet još u vrijeme kada je bila trudna, taj plan je nazvan “plan T”.

Pod okriljem imena Plan T cilj je ponuditi potpuno prirodne prozvode, zasnovane na djelovanju pojedinih ili različitih kombinacija biljaka (engl.plant).

Sve to je rezultat da se brand nazove PlanT (čita se plante).

 

 PlanT® registrirani je zaštitni znak tvrtke Suplement d.o.o.

 

Filozofija proizvoda PlanT®

PRIRODNO I SIGURNO

Naši proizvodi sadrže prirodne, prvenstveno biljne aktivne sastojke. Razvoj naših proizvoda uključuje strog probir sastojaka, pazeći pritom da se pri njihovoj preradi zadrži najveći udio aktivnih sastojaka. Time jamčimo maksimalnu učinkovitost svojih proizvoda. Svaki sastojak naših proizvoda pomno je probran na temelju mudrosti i tradicije korištenja naših predaka, a dodatno je provjeren suvremenim spoznajama na temelju pretraga i saznanja znanstvenih istraživanja.

Naši proizvodi odlikuju se visokoočuvanim, visokokoncentriranim i prirodnim aktivnim sastojcima, koji kada su dostupni i sigurni za uporabu, potječu iz organskog (ekološkog) uzgoja.

Naše proizvode ne testiramo na životinjama, pogodni su za uporabu kod vegana (vegetarijanaca)ne sadrže glutenlaktozualkoholGMO sastojke niti umjetne konzervansebojila ili mirise.

POŠTUJEMO PRIRODU

Usredotočeni smo na društveno odgovorno poslovanje i očuvanje prirode. Našu ljubav prema prirodi i njezinim vrijednim resursima iskazujemo i koristeći ekološki prihvatljivu ambalažu  – koristimo 100% reciklirane i ponovno upotrebljive materijale.

EKOLOŠKI (ORGANSKI) PROIZVODI

Naši proizvodi zadovoljavaju kriterije strogih standarda EKOLOŠKE proizvodnje. Sastojke probiremo s velikom pažnjom te, kada su dostupni, težimo da je svaki sastojak iz ekološkog (organskog) uzgoja. To dokazujemo licenciranom oznakom za svaki pojedini proizvod.

PROMIJENI!

Ekološke proizvode označavamo znakom EKO samo ako sadrže više od 95% certificiranih organskih sastojaka.

POGODNO ZA VEGETARIJANCE (VEGANE)

U sastavu naših proizvoda se zalažemo za izbjegavanje svih tvari životinjskog podrijetla. To dokazujemo i licencom za korištenje V oznake na našim proizvodima.

Obvezujemo se i da svoje proizvode ne testiramo na životinjama.

Više na: www.plant.hr