Opći uvjeti korištenja

Suplement d.o.o. (Izdavač www.suplement.hr) ne jamči za točnost, pouzdanost, istinitost, ispravnost ili dostupnost bilo kojeg podatka pohranjenog na ovim stranicama.

Informacije sadržane na internet stranicama (portalu) www.suplement.hr informativne su naravi i nisu zamjena za profesionalni savjet. Korištenjem ovog portala podrazumjeva se da ste suglasni da Suplement d.o.o- neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu.

Pregledavanjem i korištenjem sadržaja podrazumijeva se da ste prihvatili doljnje uvjete korištenja portala.

Portal www.suplement.hr (dizajn, koncept, sadržaji, fotografije, savjeti) vlasništvo su, ako nije drugačije navedeno, tvrtke Suplement d.o.o., Zagreb.

Sadržaje objavljene na www.suplement.hr dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju distribuirati trećim osobama bez izričite suglasnosti tvrtke Suplement d.o.o. Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste, te ograničenja od odgovornosti i uputa koja su navedena na web stranicama, što se posebno odnosi na partnerske sadržaje.

Svi sadržaji koji su objavljeni na internet portalu www.suplement.hr, uključujući vijesti, autorske članke, slike, grafove i sve informacije koje odašilju autori, kao i sav drugi materijal koji se nalazi na portalu, služe isključivo u informativne svrhe.

Suplement d.o.o. poduzet će odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile štočne i precizne, ali u tom pogledu ne daje nikakva jamstva.

Svi korisnici portala suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja na ovoj internetskoj stranici te da www.suplement.hr neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja portala kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove internetske stranice.

Suplement.hr zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Suplement.hr sadrži informacije trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima nema nikakvu kontrolu. Takve su informacije označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba. Suplement.hr ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti i ne preuzima nikakvu odgovornost za iste.

On line diskusije, ankete i forumi djelo su korisnika portala, a točnost navoda koje iznose korisnici se sadržajno ne provjerava od strane tima portala. Mišljenja izražena u forumima i anketama predstavljaju stajalište korisnika portala i ne moraju se podudarati sa stajalištem uredništva.

Internet portal www.suplement.hr sadrži informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama vezanim uz brigu za zdravlje i zdrav život. Ova internetska stranica služi kao informacijski izvor, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene stručnog osoblja, a niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja.

Za savjete i upute o proizvodima i uslugama koji se spominju na www.suplement.hr  internetskoj stranici, molimo obratite se izravno medicinskim izvorima, liječničkom ili ljekarničkom osoblju.